ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Είμαστε πολύ συγκεκριμένοι για το ποιουςπροσλαμβάνουμε. Κάθε υπάλληλος της κτηριακής φροντίδας υποβάλλεται σε αυστηρή διαδικασία ελέγχου, η οποία περιλαμβάνει εξαιρετικά εμπεριστατωμένους ελέγχους. Επιπλέον, όλοι οι υπάλληλοι της κτηριακής φροντίδας είναι πλήρως ασφαλισμένοι. Στους υπαλλήλους μας δίνεται η κορυφαία κατάρτιση για την εκπλήρωση των απαιτητικών προτύπων μας και διεξάγουμε τακτικά ελέγχους ποιότητας. Η εμπιστοσύνη είναι ένα ζωτικό στοιχείο της επιχείρησής μας. Είμαστε υπερήφανοι που κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατοντάδων και εκατοντάδων πελατών καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών επιτυχίας της εταιρείας μας.

Είναι τόσο εύκολο όσο ένα τηλεφώνημα ! Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να επισκεφτούμε το χώρο σας για να συζητήσουμε τις επαγγελματικές σας ανάγκες καθαρισμού και να σας δώσουμε μια δωρεάν εκτίμηση. Θα σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λίστα από τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τι θα θέλατε να κάνουμε για εσάς. Μαζί θα δημιουργήσουμε μια εντολή εργασίας- σύμβαση προσαρμοσμένη στα συγκεκριμένα αιτήματά σας και θα σας δοθεί ένα αντίγραφο.

Οι Υπηρεσίες Καθαρισμού της κτιριακής φροντίδας έχουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό καθαρισμό κτιρίων , κατοικιών, οικοπέδων κλπ. Αυτή είναι η ειδικότητά μας. Είναι αυτό που κάνουμε αποκλειστικά. Καθαρίζουμε εκατοντάδες χώρους απλούς ,σύνθετους και κυρίως δύσκολους σε όλη την Ελλάδα. Όλοι μας στην κτιριακή φροντίδα καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας . Φροντίζουμε  με απόλυτη αποτελεσματικότητα και σεβασμό την ιδιοκτησία σας. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν και μας κάνουν ακόμα καλυτέρους .

Τα κατοικίδια ζώα δεν αποτελούν πρόβλημα. Πρέπει να μας ενημερώσετε ότι διαθέτετε κατοικίδια ζώα και μας αρέσει να γνωρίζουμε τα ονόματά τους. Αν έχετε συγκεκριμένα αιτήματα σχετικά με τα κατοικίδια ζώα σας ή εάν υπάρχουν ειδικές περιστάσεις που πρέπει να γνωρίζουμε, θα θέλαμε να συμπεριληφθούν αυτές οι πληροφορίες στην εντολή εργασίας σας.

Στα 20 χρόνια της κτιριακής φροντίδας δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό .Εάν όμως έχουμε ένα ατυχές γεγονός, θα προσπαθήσουμε αμέσως να επιδιορθώσουμε την ζημιά ή να αντικαταστήσουμε κάτι που δεν επιδιορθώνετε. Όλοι οι υπάλληλοι της κτιριακής φροντίδας είναι πλήρως ασφαλισμένοι για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των περιουσιών σας., .